Bionic Bulgarian Yaourt Ferment Sach 3x3g
Op bestelling
Onze Leveringsmethodes:
pickup
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.
Lees meer over Gebruik en Gegevens .
- Melk op 45° C brengen
- Een portie ferment in een soeplepel melk oplossen en aan de rest van de melk toevoegen
- Goed doorroeren
- De melk in de voorverwarmde yoghurtmaker of thermosfles gieten en 6 à 8 uren laten rijpen.
Eénmaal de yoghurt klaar,deze in de koelkast zeten laten opstijven. Doormengen om een homogene zuurverdeling te bekomen en drie soeplepels yoghurt afnemen voor de volgende bereiding. Deze ent-yoghurt in een goed gesloten potje bewaren en bij de volgende bereiding aan de melk toevoegen (in de plaats van het ferment) en de behandeling herhalen, telkens opnieuw. Wanneer de yoghurt van uitzicht en smaak verandert, een nieuwe portie ferment gebruiken. Eén portie fement volstaat voor 1liter melk. Alle melk dient vooraf eventjes op kookpunt gebracht behalve gesteriliseerde melk. Magere melk dient verrijkt met 3 soeplepels mager melkpoeder per liter melk
CNK | 0025197 |
---|---|
Fabrikanten | BMS Wijndepot NV |
Merken | Bionic |
Breedte | 121 mm |
Lengte | 179 mm |
Diepte | 12 mm |