Silikom Mousse Treat&Go A/Luizen 100Ml

Promo
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Gebruik van Silikom® Mousse, vernietigt luizen + neten

Stap 1 Breng rechtstreeks aan op droog haar. DE FLES GOED SCHUDDEN VOOR ELK GEBRUIK. Spuit wat schuim in uw hand en verdeel het al wrijvend of met een kam over het haar, zodat de haren van wortel tot punt bedekt zijn. Vermijd contact met de ogen.

Stap 2

Laat het haar aan de lucht drogen (of droog het eventueel met een haardroger) en doe gewoon verder met je dagelijkse bezigheden. Laat eventueel een nacht inwerken.

Het schuim moet minstens 8 uur op het haar blijven. Stap 3 Spoel het haar met water of was het met shampoo. Het schuim is zeer gemakkelijk uit te spoelen en de dode luizen komen gewoon mee!

Herhaal deze eenvoudige stappen na 7 dagen.

Als de mousse per ongeluk wordt ingeslikt, raadpleeg dan zo snel mogelijk een arts. Neem de verpakking mee om te tonen welk product werd ingeslikt.

Indicatie

Mousse om hoofdluizen en neten uit te roeien.U kan dit product gebruiken om uw gezin te behandelen zonder dat u hiervoor een arts hoeft te raadplegen, maar gebruik het wel zorgvuldig om de beste resultaten te verkrijgen.

Details
CNK2979425
FabrikantenEG Generics & Consumer
MerkenEG
Breedte53 mm
Lengte56 mm
Diepte162 mm